SIDEBAR

Fotoreizen Afrika, Namibië en Botswana

0 comments
dec 14 2017
Post's featued image.

My apologies for the English readers of this page, but this post features a new service I’m offering on my Dutch internetsite.

Velen kennen mij natuurlijk als een gepassioneerd natuurfotograaf, meteen zwak voor Afrika. Sinds 2004 reis ik zelf regelmatig door Namibië, Botswana en Zuid-Afrika, maar ook Tanzania en Kenia zijn bezocht. Inmiddels heb ik meer dan een jaar self-drive ervaring door Afrika met bijna 75.000 aan reiskilometers. Ik kan me een expert noemen op het gebied van fotoreizen in Afrika.

Na het jarenlang zelf reizen en fotograferen lag het voor de hand om ook anderen de gelegenheid te bieden de ruige wildernis, prachtige natuur en indrukwekkende landschappen te laten ervaren. Ik neem je graag mee op één van mijn fotoreizen naar Afrika! Je leest er meer over op mijn pagina Fotoreizen Afrika

Submit a Comment

error: The content on mycameratravels.com is protected!